In basis kom ik naar jou toe of spreken we ergens af om te gaan wandelen.

We beginnen met een intake. Daarin bekijken we of wij onderling een goede match zijn, welke onderwerpen we verwachten dat er aan bod komen en of ik daar de juiste gesprekspartner voor ben. Voor de intake reken ik de helft van het uurtarief, omdat wij allebei moeten kijken of we een goede match zijn.

Na de intake bekijken we per keer naar dat wat je nodig hebt. We gaan in gesprek en in één of meerdere gesprekken krijg je praktische tips en handreikingen. Daarna volgt een periode waarin jij zelf met de tips en handreikingen aan de slag kunt gaan en stappen kunt zetten. Als je zover bent, maak je een nieuwe afspraak. We bespreken we hoe deze periode verlopen is, wat de vorderingen zijn, welke vervolgstappen je wilt zetten en wat daarvoor nodig is. We bouwen voort op jouw opgedane groei en pakken, indien je dat wilt, nieuwe onderwerpen en vragen op. De kosten voor een gesprek komen op € 80,- per uur plus € 0,55 per kilometer reiskostenvergoeding (beiden exclusief-B.T.W.).

Aan het einde van een gesprek bekijken we sowieso of, en zo ja op welke termijn, je een nieuwe afspraak wilt. Mocht je niet direct een nieuwe afspraak willen maken, maar eerst even de tijd nemen om alles te laten bezinken om vervolgens zelf het initiatief te nemen tot een nieuwe afspraak, dan is dat uiteraard prima.

Een los gesprek boeken kan natuurlijk ook altijd. Niet iedereen heeft behoefte aan een traject. Wellicht heb je maar een paar vragen of ideeën waarover je wilt sparren en tegen het Licht wilt houden om daarna zelf weer verder te kunnen. Dat kan uiteraard ook.

Verschillende mensen vragen een verschillende benadering. Sommigen gedijen goed bij regelmatige gesprekken om zo gestructureerd begeleid te worden bij het verwerken in praktijk brengen van de nieuw opgedane informatie en bij het zetten van nieuwe stappen. Anderen zijn met één of twee gesprekken weer een heel eind op pad en hebben weer behoefte aan een gesprek als ze toe zijn aan de volgende stap.

Het is maatwerk, we kijken naar wat er nodig is bij jouw individuele vraag en situatie en stemmen daar onze gesprekken op af.