Hoe zijn de ervaringen?

Dorene:

‘Als je op zoek bent naar iemand om je voor te gaan op het pad dat spiritualiteit heet. dan ben je bij Ernst aan het juiste adres. Hij voelt haarscherp aan wat je nodig hebt en welke informatie of verhalen je op dat moment mag horen. Niks is vreemd, niks is gek. Ik vond het zelf erg fijn om met iemand te praten over dingen die ik meemaakte, dingen weten die ik niet hoorde te weten, dingen aanvoelen. Hij zette dit voor mij in een groter plaatje.
Daarnaast is het gewoon een hele fijne, warme man, met een groot hart.’

Renate:

‘Bij Ernst krijg je het gesprek voorbíj het gesprek. Het gedeelte waar het aankomt op zíjn, ervaren en voelen. Hij voelt exact aan wat je nodig hebt. Hij helpt met weer in contact komen met jezelf en met jouw plek in het grote geheel. Voormij betekent het elke keer weer een thuiskomen in mijn complete zelf!’

Suzanne:

‘Op een bepaald moment in mijn leven begon ik mezelf en mijn eigen bestaan in twijfel te trekken. De ene verstrikking na de andere maakte zich kenbaar, welke ik intuïtief verwerkte. Het was een lange, maar vruchtbare weg om daarmee steeds meer te herinneren wie ik ben.

Ik heb dit niet alleen gedaan. Ik heb mijn leermeesters gehad die mijn zijn voorgegaan en stukjes met me meegewandeld zijn. Ernst is daar één van.

We delen een verbinding die voor mij zeldzaam en onvoorwaardelijk is te noemen; een dieper niveau van voelen en begrip. Noem het herkenning. Dit maakt gesprekken dieper en raker. Ik kan me voorstellen dat hij als professional hetzelfde voor voor jou kan betekenen.

Elke keer als ik bekneld of verstrikt ben in mijn zorgvuldig geweven web is daar Ernst. Hij tuned in, geeft me de juiste woorden, raakt de juiste snaar. Na elk gesprek voel ik meer rust, acceptatie en ruimte voor een nieuwe stap.

Hij doet dit telkens weer zonder enige vorm van weerzin. Vanuit puurheid, omdat dit is wat hij moet doen.’